KONA_GBX_Getrag_265-6_3.jpg

ONDERHOUD & REVISIE.

Om optimaal te genieten van uw oldtimer is gedegen onderhoud van belang. U rijdt mogelijk weinig kilometers, echter wilt u de keren dat u rijdt zorgeloos genieten en niet op een mooie zomerse dag langs de kant komen te staan. Zo hebben klassieke auto's ook te maken met 'klassieke' onderhoudsintervallen. Het is aanbevolen om jaarlijks een beurt uit te voeren en zodoende de algehele staat van uw oldtimer te beoordelen. Indien uw voertuig nog APK plichtig is verzorgen we dit uiteraard ook voor u.
Bij KCC bent u aan het goede adres voor gespecialiseerd onderhoudt aan uw oldtimer. Waar uw huidige autobedrijf prima klein- of groot onderhoud uitvoert aan uw 'moderne auto' zullen ze meer moeite hebben met het gespecialiseerd uitvoeren van de werkzaamheden aan uw oldtimer. Veelal het zoeken en vinden van de juiste onderdelen vergt ervaring en het juiste netwerk. 
Verder zijn we ook gespecialiseerd in revisie van motoren, versnellingsbakken en onderstel. De meeste werkzaamheden voeren we dan ook binnen het bedrijf uit. Zo kunt u bij ons terecht voor een elektrische storing, afstelling van uw motor of voor reparaties aan de aandrijflijn.

Motoren revisie

Carburateurs

Versnellingsbakken

Remmen