Waarom wij doen wat we doen?

KONA Classic Cars is gedreven door passie – of moeten we zeggen obsessie? – voor perfectie. Die passie is terug te vinden in elke opdracht die wij verzorgen. Zodra u bij ons een stap in de werkplaats zet zal het u opvallen dat wij zeer gedetailleerd te werk gaan. Of het nu om regulier onderhoud gaat of een uitgebreid restauratie project, wij voeren deze uit met oog voor precisie en detail. 
De passie voor perfectie is een norm die KCC door jarenlange ervaring in de internationale autosport als standaard heeft verworven. Begonnen in de jeugdjaren met het sleutelen en racen met 2-takt brommers, wat soms de voorkeur kreeg boven huiswerk..... werd een opleiding tot eerste autotechnicus afgerond voor het MBO autotechniek. Opvolgend werd een opleiding HBO autotechniek in Rotterdam met succes afgerond. Tijdens dit traject raakte ik in de ban van autosport en de ontwikkeling van race- & competitie auto’s.
Het contact met de autosport was een drijfveer om verder te gaan studeren voor Motorsport Engineering aan de Cranfield University in Engeland. Na afronding volgden diverse posities in nationale en internationale autosport zoals hieronder in het kort is weergegeven.

Wouter van den Hoek

© 2020 by KONA Classic Cars.