R04NOR17_DTM_winner.jpg

RACE & RALLY.

Het prepareren van competitie auto's is een discipline dat binnen ons bedrijf in het DNA is verwoven. Wij hebben jarenlange ervaring in de nationale en internationale autosport. Zo werkten we zeven jaar voor het BMW Motorsport fabrieksteam in de DTM (Deutsche Tourenwagen Meisterschaft) met als coureurs o.a. Augusto Farfus & Maxime Martin. Één seizoen werd doorgebracht met Mercedes-Benz AMG waar David Coulthard plaats nam achter het stuur na zijn F1 carrière. In 2019 waren we betrokken bij het winnen van het kampioenschap in de 'European GT4 Series' met een BMW M4 GT4.

Binnen KONA beschikken we over het specialisme en de faciliteiten om competitie auto's af te leveren op het allerhoogste niveau. Wij kunnen u ondersteunen om uw huidige race- of rally auto te optimaliseren, of een volledig naar wens gemaakte auto te bouwen. Onze engineering achtergrond heeft ervaring van CAD design tot implementatie op de auto.
 
Wenst u bijvoorbeeld deelname in de Youngtimer Touring Car Challenge, Tourenwagen Classics of Peter Auto? Of mogelijk droomt u van deelname aan de Historic Grand Prix van Zandvoort of rijdt u liever één van de vele rally's die Nederland rijk is, waaronder de Tulpen Rallye, Nacht van Nederland of de Classic 500 challenge? Wij kunnen het geheel voor u verzorgen, tot aan het inzetten op locatie.

Indien u meer informatie wenst of liever op de koffie komt om e.e.a. te bespreken, neem dan contact met ons op en we bespreken alle mogelijkheden.