Ons huidige aanbod

KONA Classic Cars heeft met trots de volgende klassiekers in aanbod. Auto rijden draait bij KCC om pure passie. De belevenis tijdens het rijden en de nostalgische waarde die hierbij komt kijken. Iedere auto waar KCC de hand aan legt zijn stuk voor stuk visitekaartjes waar wij voor staan. Zoals de befaamde Italiaan Aldo Gucci  ooit sprak; “Quality will be remembered long after the price is forgotten”    

4.

Porsche 968

€ 37.000,-

KCC heeft ter aanbod een Porsche 968 daterend van 1994 in ‘Horizon Blue metallic (code 92E). Met slechts 61257 kilometer op de teller verkeerd de auto werkelijk is absolute topstaat. Zijn verleden dateert terug naar Japan, waar de auto nieuw werd geleverd in 1994. 

4.

Triumph TR6

VERKOCHT

Voor het eerst geïntroduceerd in 1968 en een carrosserie welke werd getekend door het welbekende Karmann, deze stijlvolle Britse sportwagen is een echte rijders auto. De 2.5L 6 cil. lijnmotor verkeerd in absolute top staat en een overdrive op zowel de 3e als 4e  versnelling maken het geheel helemaal af. In stappen en genieten! 

4.

Plymouth P6 Deluxe

VERKOCHT

Origineel geleverd in Zweden kwam deze Plymouth in 1938 op de weg. In 2003 werd hij ingevoerd in NL vanuit Zweden en sindsdien is hij grondig gerestaureerd. De auto start zonder moeite en loopt erg mooi. Een genot om een mooie lente dag mee rond te rijden! 

4.

Pontiac Silver Streak

VERKOCHT

Deze Pontiac werd afgeleverd op 27 Juni 1938 aan Mevr. Mary McNeil door Hadcock Bros. In Fair Haven, New Jersey. Dit is bekend omwille van het feit dat de auto nog beschikt over de originele documenten die destijds bij de auto in Juni 1938 werden overhandigd. Uniek! De auto verkeerd in originele lak, met origineel interieur en reeds 4 jaar in het bezit van de huidige eigenaar. 

4.

Mercedes-Benz 230TE

VERKOCHT

Geïntroduceerd als de 'lifestyle combi' werd dit Mercedes-Benz eerste stationwagon geproduceerd in eigen beheer. Origineel geleverd in Zwitserland en door de Nederlandse eigenaar ingevoerd in NL. De auto is nog voorzien van volledig origineel interieur, originele lak en matching numbers motor. Een schitterende auto met de stijl van de jaren 70-80. 

3.

Mercedes-Benz 500SL

VERKOCHT

Een icoon dat zich inmiddels kan meten met auto's zoals de tijdloze Porsche 911. Deze auto is werkelijk is absolute nieuwstaat, nooit gerestaureerd en zal Mercedes-Benz liefhebbers en kenners van deze auto's versteld doen staan van zijn kwaliteit. Uitgevoerd in ‘anthrazitgrau metallic 172’ kleurstelling met ‘zwart leder 251’ interieur, matching numbers motor is dit werkelijk een topstuk.

4.

Chevrolet Bel Air

VERKOCHT

Deze Chevrolet Bel Air van de eerste generatie is gebouwd in Juni 1953. Wat deze auto bijzonder maakt is dat het een origineel Europese auto betreft, gebouwd in Antwerpen! Hierdoor is de auto uitgerust met een kilometer teller in plaats van mijlen. Het originele boekje, in het Nederlands, is bij de auto aanwezig. De auto is nooit gerestaureerd en is volledig roestvrij. 

4.

DeLorean DMC-12

VERKOCHT

Zelden zie je een originele DMC uit Augustus 1981 in zo'n perfecte staat en tevens van eerste eigenaar afkomstig. Ondanks het bereiken van de leeftijd van 83, was het voor de eigenaar niet vanzelfsprekend om afscheid te nemen van zijn passie. De auto is voorzien van alle documentatie en inclusief originele verkoop factuur.

1.

Fiat 500L 'lusso'

VERKOCHT

Een waanzinnige Fiat 500L uit April 1970. Afkomstig van eerste eigenaar en overgegaan van van vader op zoon ten tijde van erfenis. Deze uit Italië afkomstige cult wagen is voor zijn 48jaar dienst werkelijk in droomstaat. Auto is voorzien van nieuwe banden en krijgt APK keuring bij levering. Wij zullen voor u het verkrijgen van een NL kenteken en de tenaamstelling verzorgen. 

2.

Mercedes-Benz 500SL

VERKOCHT

Overladen met historie en een verleden dat terug gaat naar Taos-NM (USA) en Queensland Australie met slechts twee eigenaren. Deze Mercedes-Benz 500SL cabriolet uit 1981 is terug 'thuis' in Europa. Geproduceerd in Sindelfingen, Duitsland werd deze 5ltr V8 automaat geexporteerd in AUG-'81, voorzien van hard-top, elektrische ramen, airconditioning, stoelverwarming.

© 2020 by KONA Classic Cars.